Ny i blogland

Ny i blogland

beautyblog

Hej piger!

Jeg skal lige finde fodfæste her i blogland, men jeg håber I vil læse med.
Først og fremmest vil jeg fortælle lidt om hvorfor jeg har valgt at starte en blog så mange år efter mange andre.

Jeg har altid haft en kæmpe passion og dedikation for makeup, hudpleje og skønhed i alle facetter og afskygninger lige siden jeg var helt lille. Jeg kan gå rundt i en beauty-afdeling i flere timer – det er som om at gå rundt i en slikbutik! Efter mere end 5 år i branchen, som både autodidakt makeupartist, beauty advisor og skribent på magasinet, Costume, har jeg nu lyst til at dele ud af mine tips, tricks og erfaringer.
I får derfor min bundærlige og troværdige mening om tingene uden at være farvet af et brand, et firma eller et magasin, da man let kan fare vild i den store beauty-jungle.

&Beauty skal være mit lille frirum, hvor jeg frit fra leveren, uden alt mulig hokus pokus kan sige min mening. Der vil i ny og næ være sponserede indlæg, men det er med firmaer, produkter og brands, som jeg kan stå indenfor – og hvis jeg får tilsendt nogle produkter, som ikke lige er min kop te, har jeg heller ikke tænkt mig at pakke det ind. Jeg håber selvfølgelig, at jeg kan leve af at arbejde med beauty og skønhed resten af mit liv, men jeg starter ikke denne blog for at tjene nemme penge og være en reklamesøjle. Jeg starter denne blog for at hjælpe alle jer derude med at lægge flotte makeup-looks, vælge den rette foundation, få de smukkeste bryn, forførende vipper eller en dagcreme som din hud vil takke dig for resten af livet. Selvfølgelig tænker man, er det nu for sent at starte en blog og åh nej skal hun nu også blogge. De tanker har jeg dog skubbet helt væk, for jeg elsker det jeg laver, og jeg elsker at så mange kvinder får bedre selvtillid, når jeg har hjulpet dem med at lægge en flot makeup og fremhæve deres bedste træk, så de bliver endnu smukkere. Anyway, &Beauty bliver en kombination af makeupguides, anmeldelser af produkter og how-to videoer, hvor der ikke bliver lagt fingre imellem.

Enjoy!

   

9 kommentarer

 • Every weekend i used to visit this website, because i wish for enjoyment,
  for the reason that this this web site conations really
  nice funny stuff too.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så dejligt, at høre! Blogning er bare noget af det fedeste! Men må jeg lige spørge dig om noget. Hvordan kan det være, at du er blevet premium så hurtigt 🙂 <3

  simonekronborg.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • &Beauty

   Hej Simone :-),

   Ja, det er det bare :).
   Sikke flotte lyserøde sko du lige har købt 😍✨. Jeg tror bare jeg var heldig. Det er lidt en niche jo, og så tror jeg, at det med jeg har skrevet for Costume og været i branchen så mange år ligesom var grunden.

   Kh Luiza

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Howdy! I could have sworn I’ve been to this web site before
  but after going through some of the articles I realized it’s
  new to me. Regardless, I’m definitely delighted I came across it and I’ll be book-marking
  it and checking back frequently!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • These are rrally reat idras iin oon tthe tooic off blogging.
  Youu haave touched some nice popints here. Anny wway keep upp wrinting.

  I havve bren surfing onlinme morde thn 3 hors today, yett I never found any interresting artiocle lik
  yours. It iss preyty worth enough for me. In mmy view, iff alll webasters and bpoggers
  made good contrent aas yoou did, tthe interneet wil bbe muuch moe usefuil than evger before.
  I simply could noot ggo awa your site before suiggesting tyat I acthally ennjoyed
  the tandard infotmation a pwrson provide in youjr visitors?
  Is gojng to bee back retularly to investigate cross-check neew post http://foxnews.co.uk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgit Barut

  Det lyder spændende, og jeg glæder mig til at læse din blog

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • CITY OF FASHIONISTAS

  Velkommen til! Glæder mig til at se mere til dig 🙂

  xo
  Zeinab

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny i blogland