Ny i blogland

Farvel mørke rander

mirakel

Servicemeddelelse til alle piger

Godmorgen piger!
Det her er virkelig alt for tidligt at stå op. Vi har allerede morgenmøde på arbejde 7:30, heldigvis er der god morgenmad. Jeg fløj selvfølgelig ud af døren, fordi jeg kom til at snooze alt for længe, ups. Det resulterede så i ingen makeup, og jer der kender mig, ved at det er meget sjældent at jeg går uden! Nåede dog lige at klaske et par bryn på (ejer ingen), og så lige corrector og concealer.

MEN jeg bliver nødt til at dele dette lille mirakel med jer. Jeg er på ingen tid blevet dybt afhængig af min nye følgesvend, som jeg ærlig talt ikke kan undvære, og som jeg egentlig ikke vidste jeg havde brug for, kender I det?

Forrige weekend var min kæreste og jeg på shopping, og så havde jeg lige lidt tid til at udforske nye produkter på markedet. Efter at jeg havde prøvet et hav af produkter i Sephora, og min kæreste ikke kunne se forskel på hvad jeg havde prøvet, opgav jeg næsten. Men så prøvede jeg dette lille mirakel i Magasin, og for første gang nogensinde udbrød han.. wow hvad har du lige gjort under øjnene. Det var egentlig ikke meningen, at jeg skulle købe den, men hallo! Hvor tit kan en mand se forskel! Never.. Jeg blev nødt til at tage den med på stedet jo.. Købt købt købt, to af dem tak. Ej men piger, det er bogstavelig talt 8 timers søvn på krukke, og det har jeg virkelig brug for i dag. Under Eye Brightening Corrector kan købes hos Sephora i Magasin eller online her. Delte billedet på Instagram forleden, som shoutout til alle piger, og mange af mine veninder har enten købt den eller bestilt den online, elsker det! Ærligt, du kommer til at takke mig. Jeg døjer så meget med mørke rander, og har stort set prøvet alle produkter. Min ‘gamle’ corrector fra Bobbi Brown har derfor fået lov til at gå på pension, da den er forladt til fordel for en anden. Bobbi’s er nu fint dækkende, men Becca’s slår den bare med længder. Det er en meget cremet konsistens, så der skal ikke bruges for meget, og den skal lægges under en concealer. Den er drøj i brug, og den er alle pengene værd! Hvad er din daglige morgenhelt?

Nå, kaffemaskinen kalder! Kan I have en skøn dag

 

   

1 kommentar

  • certainly like your web site however you need to take a look at the spelling on quite a few of
    your posts. Several of them are rife with spelling problems and I to find it very
    bothersome to tell the truth however I’ll surely come again again.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny i blogland