Farvel mørke rander

Sov sødt

 

natcreme

 

Hej piger,

Jeg er SÅ taknemmelig for alle jeres søde kommentarer her på bloggen, facebook og Instagram. Tusind tak, det betyder alverden.  Da jeg snart er på vej til køjs, vil jeg lige introducere jer for mine to gyldne sove-buddies.

Mit nat-kit består af de små ceramidekapsler fra Elizabeth Arden og min Revitalizing supreme natcreme fra Estee Lauder . Det skal dog lige siges, at begge produkter både kan bruges morgen og aften, men jeg kan bedst lide at bruge dem begge om aftenen, da jeg synes begge produkter er lidt for “fede og tunge” i konsistensen at lægge min makeup ovenpå.

Jeg kan se en forskel, hver gang jeg vender tilbage til cremen, og min hud syner mere ensartet og flot… Så er det jo heller ikke helt skidt at de begge går ind og virker imod fine linjer og mørke rander. Jeg har ikke tænkt mig at lave en teknisk produktbeskrivelse omkring de “intelligente” ingredienser, som aktivt regner ud hvad netop du har brug for.. Det kan jeg skrive herfra og til Esbjerg om, det som er vigtigt for mig, er at man kan se en forskel i spejlet, og det kan man, og derfor bor disse to fætre på mit natbord (Ja, jeg er doven, og gider ikke rejse mig, når jeg først har lagt mig!)..

 

De små kapsler er jeg pjattet med at bruge, faktisk danner vores egen hud ceramide, men når man når de 30+, så siges der det bliver mindsket med op til 40 %, og det kan vi satme ikke have jo. Så anti-age på krukke og kapsel, det er vi vilde med! Man “knækker” egentlig bare kapslen, og så er der en dossering til hele ansigtet, hals og decolté.

Inden jeg bruger begge produkter, har jeg renset min hud og fjernet min makeup, det får I self. også lige en guide på senere.

Kan I sove godt <3

serum-kapsler

Elizabeth Arden, Ceramide Capsules Daily youth Restoring Serum kan du købe her 

creme

Estée Lauder, Revitalizing supreme global anti-aging creme 50 ml. kan du købe her

   

6 kommentarer

 • It’s difficult to fіnd knowleԀɡeablе peoplе on this topic,
  however, you seem like you know what you’re talking about!
  Thanks

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Luiza

   Oh, thank you so much 🙂
   Let me know if you need something. Tutorials, or guides etc… !! 🙂

   Best regards,

   Luiza

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • xxx

  Hmm it appеars like your site ate my first comment (it was
  extremely long) so I guess I’ll just sum it up what I submitted and ѕay,
  I’m thorougɦly enjoyіng your blog. I too am an asρiring blog writer
  but I’m still new to everything. Do you have any points for
  beginner blog wrіters? I’d really appreciate it.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Luiza

   Dear Stacey,

   Thank you so much 🙂 – that makes me so happy.
   What are you writing about?
   I think it’s important to have a niche or a focus. Moreover, I think its important to differentiate your blog from others if possible.
   But again, I’m also new in the game 🙂
   I am looking forward to reading some of your articles.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg bruger også kapslerne inden jeg skal sove med en Estee Lauder nat-maske uden på. Det er himmelsk at have på. Elsker de produkter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Luiza

   Elsker det, Louise :-). Hvilken nat-maske bruger du? Og sover du med den på, eller renser du den af inden?

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Farvel mørke rander