Beauty days - YES YES YES!

Hjemmespa med Rudolph Care

hudpleje

Hej piger,

I dag har stået på den helt store forårsrengøring. Jeg elsker søndage, hvor jeg har tid til at tage et langt bad og forkæle min hud med en masse lækre produkter. Som jeg skrev forleden, fik jeg jo nærmest købt hele Salling til beauty days, og min nye ‘acai body scrub’ fra Rudolph care blev jeg derfor nødt til at tage i brug her til morgen. WOW! den kan virkelig anbefales. Den ravkarvede skrub forvandles vitterligt til hvidt mælkefarvede cremeskum, som let masseres ind i huden. Jeg er en sucker for naturlige dufte, så jeg kunne godt savne, at den duftede lidt mere rent, den duftede stort ikke af noget.. Men den var virkelig skøn at massere ind i huden, og man kunne mærke at skrubbekornene ikke var så ‘hårde’ men milde i det. Jeg synes nemlig tit at, når man plejer at eksfoliere huden er kornene lidt hårde, og huden bliver let ridset og lidt rød i det. Jeg tror, at det skyldtes, at scrubben er lavet på acai, som stammer fra Brasilien, hvor sandet er så blødt kombineret med økologiske olier fra oliven, abrikos og raps, som gør at huden føles smidig og gennemfugtet.

bodyscrub

 

Den er super skøn, men så tænkte jeg heller ikke mere over det, før jeg kom hud igen, hvor min hud bare var silkeblød. Især mine arme, hvor jeg tit har en masse små knopper, som jeg har døjet med et stykke tid. Uden at jeg skal lyde som jeg sælge noget, så er de stort set væk.. Og mine arme ser bare SÅ flotte ud nu, så det er helt klart en varm anbefaling herfra.

Derudover har jeg mildes talt været super frustreret over mit hår det seneste års tid. Det har bare filtret ét væk, og jeg har købt mig selv fattig i produkter. Kender I det? Man tror på den ene reklame eller ekspedient efter den anden, og så er det bare noget værre hø! Jeg har både været omkring diverse serier indenfor Kevin Murphy, Kerastase, Davines osv. osv. Faktisk er min kærestes billige shampoo fra L’Oréal bedre til mit hår end de sidste 5 mærker.. Jeg har stort set ikke kunne køre mine fingre igennem mit hår uden mit hår er blevet total filtret. Det var seriøst til at blive sindssyg af. Jeg prøvede diverse olier og fik klippet mit hår ofte og skiftet min børst ud – virkelig alt. Forleden da jeg så var på beauty shopping, tænkte jeg, okay måske jeg skulle prøve deres shampoo og conditioner, fordi jeg har læst mange frisørsaloner er begyndt at tage det ind. MEN jeg ville ikke begå samme dumme fejltagelser som de 5 sidste gange og købe full size produkter (selvom om det fristende). Jeg købte derfor disse små størrelser på 50 ml bare for sjov egentlig for jeg ærlig talt havde givet lidt op på kampen mod en god shampoo.

shampoo

Jeg købte den variant som hedder ‘Blosssom Shampoo’. Den er lavet på økologiske bær og blomster, som plejer håret og gør det enormt glansfuldt. Shampooen giver et lækkert blød skum, så man føler virkelig det bliver rent :-). Er helt vild med de milde duftnoter af viol og hindbær, det gør lige oplevelsen ekstra god. ‘Forever soft conditioner’ giver håret en masse næring og er lavet på økologisk avocadoolie, honning og morgenfrue, og den efterlader virkelig ens hår meget blødt,  samtidig er det dejlig nemt at redde ud efterfølgende. Har faktisk haft adskillige børster, som har siddet fast i mit filtret hår et utal af gange.

MEN for første gang i UTROLIG lang tid, så er mit hår bare mega pænt og blødt. Jeg skulle spise med nogle veninder igår, og gad faktisk ikke fortælle dem om min nye shampoo (hvem gider dog høre om det, tænkte jeg). Men de var bare sådan, hvad har du lige brugt i dit hår, det er mega shiny og flot… YES, andre kunne se det! Jamen så kunne jeg selvfølgelig ikke lade vær med, at tale 8 år om det. Men highfive for disse to venner, de får helt klart lov til at flytte ind på badeværelset! Man kan selvfølgelig tænke, omg kvinde det er en shampoo, brug dog Respons.. men ærligtalt, det er SÅ vigtigt for mig, at mit hår ser lækkert og blødt ud, basta bum – det kender I måske?. Fortæl endelig hvad I bruger til jeres hår?

Nu skal jeg spise hos min søde mormor, og nyde aftenen med familien.

Kan I have det godt så længe.

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beauty days - YES YES YES!