Hjemmespa med Rudolph Care

3 hurtige, når man har travlt

Sponsoreret indlæg, indeholder reklame-links

image

Godmorgen piger,

Jeg må ærligt indrømme, at lige for tiden står jeg op i sidste øjeblik.. Det betyder også LYN-makeup om morgenen. Jeg går aldrig ned på min hud, den skal se flot ud og helt clean ud, så må vipperne undvære.
Jeg er ambassadør for Max Factor, og her har jeg modtaget ‘lasting performance’ foundation. Jeg skal skrive ‘reklame’ selvom jeg frivilligt skriver om produktet, uden opfordring fra Max Factor. Først troede jeg ikke, at jeg ville få den brugt – for jeg er virkelig kritisk hvad angår foundations. Det får I også en guide på i denne uge! Da jeg har et par møder i dag, kan jeg godt lide at have en lidt tungere foundation på, men som stadig ser naturlig ud. Derudover har jeg blot taget lidt lipgloss på læberne, mit nyeste fund fra Lancôme, ‘matte shaker i farven vintage beige 270’ og min alt-elskede parfume ‘ Un Jardin Sur le Nil’ fra Hermes. De laver bare de bedste bedste dufte. Så specielle og fantastiske. Denne dufter skønt af citrus og sommer, jeg har brugt den i SÅ mange år, og jeg bliver aldrig træt af den. Det skal dog siges, at jeg også hurtigt fik malet et par bryn, så mine kollegaer ikke bliver helt bange :-).  Er dog hoppet i et par høje hæle, skjorte og blazer, så kan ingen se, at jeg har været i tidsnød.

Hvad bruger I, når I har super travlt om morgenen?

– Luiza

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmespa med Rudolph Care