3 hurtige, når man har travlt

Få Instagram-hud uden filter

foundation

 

Hej piger.

Mange af jer har spurgt ind til hvordan jeg laver en naturlig hud. Jeg vil derfor fortælle dig, hvordan du kan få perfekt hud, uden Instagram-filter og billederedigering. Jeg er dybt afhængig af foundation, det er lige før, at jeg hellere vil gå igennem strøget i undertøj end uden foundation hihi.

Jeg synes, at det er utrolig vigtigt at farverne passer til ens hudtone. Det lyder måske utrolig banalt, men trust me, det er det vitterligt ikke.. Man kan ikke bare bruge den samme foundationen hele året rundt, da vores teint løbende skifter farve. Jeg har derfor et par stykker i forskellige farve samt forskellig dækkeevne, så jeg kan mixe og matche den perfekte farve (det behøver man selvfølgelig ikke, man kan godt bare have en god, men jeg er jo lidt en nørd).

Sådan finder du den perfekte farve til din hud:
En god tommelfingerregel, når man vælger sin foundationfarve, er at se på hvilken undertone ens hud selv har. Er man rød eller gul. Jeg kan klart bedst lide en gul undertone, da jeg ikke gider at være rød i hovedet. Når undertonen er valgt, plejer jeg at vælge to farver som ca. passer til min hals. De to farver tester jeg på min kæbe, så kan du lynhurtigt se hvilken farve, du skal gå med. Du synes helt sikkert, at den farve er for lys, men det kommer til at passe perfekt med en solskinspudder eller blush, som fremhæver dine kindben, og giver dig en lækker sommerkysset glød.

Foundation er det nye sort
Nu er der sikkert mange der tænker åh nej, ikke foundation! Men åh jo, vi kan ikke få nok af foundation. Hver gang jeg har en kunde i stolen stejler de fuldstændig, for de tror stadig, at de får kant, hvide ører og orange hud, hihi.. Nu om dage er teknologien i en foundation helt anderledes, konsistensen er så tynd og fin, at det faktisk bare ligner hud med filter – på en pæn måde.

Jeg synes, at man får den smukkeste hud med en let foundation. Efter min mening kan man sagtens droppe en bb-creme, det er trods alt bare en farvet dagcreme, som ikke gør andet end at give lidt farve. Den dækker ikke på nogen måde! En foundation gør trods alt underværker, og får din hud til at syne ensartet, glat og smuk. Der er også tit, at jeg bare lader min foundation stå alene, det kan man sagtens, hvis man bare vil have et helt clean look.

Mine 3 hverdagshelte
Jeg har tre foundations, som jeg sværger til. Se med her.

Teint Miracle fra Lancôme – smuk hud med glød og udstråling:

godfoundationHvis du først bruger den, så bliver du afhængig. Den er så smuk! Alle får bare en flottere hud med den. Teint Miracle har en masse lyspartikler, som arbejder med det indre lys, og giver en helt enestående glød. Den bruger jeg stort set altid i hverdagen, når jeg gerne vil ligne en, som ikke har gjort noget ved mig selv.

Skin foundation fra Bobbi Brown – flot og ensartet hud

skin

Skin foundation er helt klart også en favorit. Det er hud på flaske.. Den gør også bare alt godt for ens hud, glød og udstråling. Den er så tynd og fin. Den bruger jeg, hvis jeg gerne vil have min hud er medium-dækkende.

Double wear fra Estée Lauder – Perfekt hud i 24 timer

doublewear

Hvis den ikke skal have for lidt, og min hud bare skal se helt flawless og perfekt ud, bruger jeg double wear fra Estée Lauder. Den er bare perfekt! Jeg synes, at hvis man dupper den på med en beauty blender eller pensel, ser det helt naturligt ud. Den har jeg altid på, hvis jeg skal noget en hel dag, til en vigtig fest, event eller noget. Jeg bruger den langt fra hver dag, for så synes jeg, at min hud nemt tørrer ud. Dog blander jeg tit lidt dagcreme i, hvis min hud har lidt urenheder, og jeg har brug for, at min hud bare skal stå snor-lige.

Jeg bruger enten min ‘backstage foundation brush’ fra Dior (en helt almindelig foundation pensel) eller også en ‘beauty sponge fra Real Techniques, når jeg skal påføre min foundation. Du kan også sagtens bruge fingrene, hvis du føler mere for det, så bliver produktet også varmet op i hænderne. Jeg er bare afhængig af en pensel.. nok en arbejdsskade.

Det skal dog siges, at jeg stort set altid bruger min ‘Skin weightless powder foundation’ over dem alle 3..

imageJeg synes den binder makeuppen på en smuk måde, og så får den min hud til at sidde lige i skabet. IGEN det behøver man slet, slet ikke! Du kan sagtens bare bruge dem alene, jeg er bare afhængig.

Hvilken produkter bruger du til at lave en flot hud?

God aften til jer alle!

 

 

   

3 kommentarer

 • Sofie

  Hejsa Luiza 🙂 Tak for tip ! Vil du ikke opsummere step 1,,2,3 hvad skal jeg gøre ? 🙂 Er ikke en foundation pige,men måske skal man engang prøve;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • &Beauty

   Hej Sofie :-),

   Jo selvfølgelig. Først vil jeg lige bruge en let creme eller en primer, hvis man er tilhænger af det, så huden er helt klar til foundation.
   Underlaget er utrolig vigtigt. Det er ligesom et lærred, før du skal male, for at det ser pænest ud. Jeg laver også en film, så er det nemmere at se synes jeg. Her kommer en lille guide. Sig til hvis du har brug for mere!

   1. Først tager du et pump på håndryggen, så du ikke får alt for meget produkt.

   2. Så tager du din pensel, og starter fra næsen og ud ved den ene side, og herefter den anden side. Ved at gøre det således, sikrer du at de steder du mest har brug for at dække bliver dækket, og der hvor vi ikke har så meget brug for det syner det meget mere naturligt.

   3. Nu fordeler du let i hele ansigtet, du må gerne duppe, så sætter det så flot og naturligt, i stedet for at trække din pensel og male streger.

   :-*

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

   Fedt med video ! Og tak for forklaring for dummes 😁

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 hurtige, når man har travlt