Få Instagram-hud uden filter

Det er en ommer

imageHej piger,

kender I til fejlkøb? Jeg har i lang tid bare gået og sukket efter at prøve den nye smukke børste fra Tromborg. Formen på mascaraen ser helt perfekt ud, og det er normalt sådan en børste, som mine vipper elsker, fordi den tager vipperne én efter en. Men, den er bare slet ikke som jeg havde drømt om. Børsten synes jeg virker alt for stor at arbejde med. Det tog mig næsten 20 min at lægge en flot mascara, og de skriver, at den virker i første strøg. Det skal dog siges, at når man så arbejder den op, så bliver ens vipper rigtig lange og fine til sidst. Der er bare lang vej. Jeg har ikke mere end 5 min til mascara i hverdagen, så det duer ikke, at jeg skal bruge alt for lang tid. Kender i det? Måske det bare er mine vipper? Mit ansigt, hud og krop plejer at sværge til alle andre produkter, som jeg har prøvet fra Tromborg, så jeg var helt sikker på, at denne skønhed var endnu en vinder. Den er mega god ovenpå mine andre mascara, men det et lidt en dyr løsning i længden.

image

Som I kan se blev det jo fint til sidst, men jeg bruger også meget mascara! I know… Jeg har bare tit købt så mange produkter,  fordi jeg har læst så meget godt rundt omkring.. Og jeg plejer altid få en lille prøve, inden jeg investerer i en ny creme, foundation eller hvad det end må være. Det kan man bare ikke på samme måde med mascara.. Det er bare ikke altid, at hvad der passer til andre passer til en selv. Intet mindre er den da i det mindste smuk på min badeværelseshylde, og så kan jeg bruge den i nødstilfælde.

Håber I har haft en skøn weekend og nydt det gode vejr.

– Luiza

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Få Instagram-hud uden filter