Det er en ommer

Hudpleje på budget

hudpleje-paa-budget-1

Det behøver ikke at koste en formue at ligne en million, og du kan sagtens få gode og effektive produkter til budgetvenlig priser. Hudpleje til SU-venlige priser, det er ikke helt tosset, så længe det er uden parfume. Jeg tror på, at det vigtigste for at få en smuk hud er en sund og varieret kost, en god nattesøvn, nok med vand og et positivt sind. Det lyder måske simpelt og banalt, men jeg kan selv mærkelig tydelig forskel. Da jeg stoppede i Magasin, og selv skulle købe alle mine skønhedsprodukter, gik det virkelig op for mig, hvor mange penge jeg brugte.. Det var jo helt sindssygt, så i slutningen af min kandidat allierede jeg mig med disse budgetvenlige produkter. Det vigtigste for mig, er at der ikke er parfume i. Jeg ELSKER at forkæle mig selv og bruge mange penge på skønne, lækre produkter. Men det er bare ikke altid, at man lige kan det, og i de perioder tror jeg på, at så længe man stadig plejer sin hud og er god ved den, så kommer det sig ikke så vidt om det er Esteé Lauder eller Matas (det havde jeg aldrig troet, at jeg selv skulle sige). Jeg tror på det er velvære og den luksuriøse følelse og forkælelse man savner? Men de her produkter er så nemme lige og smide i sportstasken, når tingene lige skal gå stærkt.

 

Matas 2-fase øjenmakeupfjerner:

matas-makeupfjerner

Havde du spurgt mig for et lille år siden, havde jeg ALDRIG i livet brugt noget fra Matas. Det lyder måske snobbet, og jeg har også ændret syn. Jeg har faktisk altid brugt enten renseservietter (fordi jeg er mega mega doven) eller også har jeg brugt en makeupfjerner fra Murad, som er rigtig mild ved øjnene. Jeg har de mest sarte øjne, bare nogen ryster et uldtæppe eller hvis jeg har en strik på der fælder, så får jeg det i øjnene med det samme, så det skal virkelig være skånsomt. En dag hvor jeg tog et bad hos min svigermor, og hele mit ansigtet var smurt ind i mascara, lånte jeg lige denne sag. Jeg har tit brugt min mors makeupfjerner med olie fra Lancôme, og den svier som ind i helvede, så jeg var forberedt på det værste (undskyld fordommen, Matas). Men det var virkelig en meget behagelig oplevelse. Jeg tror det er fordi, at der ikke er tilsat konserveringsmidler og den ikke indeholder parfume. Derudover bærer den svanemærket, og er helt uden parabener og phthalater. Total nice. Men ja, den er jeg blevet rigtig glad for, når jeg orker at rejse mig og ikke bruge mine renseservietter eller pille min mascara af som jeg elsker, men hele min familie hader, fordi jeg ligner en panda, og der så efterfølgende er mascara på hele gulvet. Sorry.

Levevis shower gel:

levevis-showergel

Den er rigtig fin i konsistensen, dog savner jeg lidt duft.. Men til pengene synes jeg faktisk den er meget god. Jeg kan godt lide der ikke er tilsat noget, og jeg kunne aldrig finde på at bruge en som var spækfyldt med en masse parfume. Den er lavet i samarbejde med Astma-Allergi Danmark og samtidig bærer den også svanemærket. Jeg tænker, at det er to gode forudsætninger, når man handler budget. Jeg synes, at det er super lækkert, at den er lavet på oliven og aloe-vera, det giver en masse fugt. Den giver et blødt skum, som let trænger ind i huden. Det er ikke en sanseoplevelse, men det er så fint til pengene.

Levevis Rense-gel:

levevis-rense-gel

Denne rense-gel gør hvad den skal. Jeg synes den er fin, hvis jeg er på farten, og jeg hurtig skal rense min hud. Det er bedre end ingenting, men den er ikke ligeså fantastisk som min elskede renseskum fra Tromborg eller Rudolph Care, men den er ganske fin, som alternativ i perioder, hvor pengene ikke rækker så langt.

Hvad bruger I af budgetvenlige produkter?

Luiza

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er en ommer