Hudpleje på budget

VIDEO: Sådan lægger du en nem hverdagsmakeup

nem-makeup

 

Hej piger.

Så er min første makeup-video klar. Det er total grænseoverskridende at stå uden noget makeup. Jeg ligner en lille rotte uden øjenbryn, men det må I lige tage med. Jeg har prøvet at gøre det simpelt, så du selv nemt kan lægge en hurtig og nem makeup til hverdag eller aften, alt efter hvad du lige føler for. Skriv endelig hvis noget skal uddybes eller vises via en billede-guide her på bloggen. Igen tusind tak til alle jer søde piger, og drenge (faktisk) som følger med. Det er SÅ fedt.

Hop ind og se med nedenfor.

Håber I nyder aftenen.

Luiza

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hudpleje på budget