VIDEO: Sådan lægger du en nem hverdagsmakeup

Købt & betalt – nej tak

image

Inden jeg startede &beauty lovede jeg mig selv, at jeg ikke bare ville være en reklamesøjle. Når jeg ser mange blogs deles de samme produkter, og det samme indhold. Jeg kan da godt forstå, at det er fristende og tjene 5.000 ved at skrive om en Scholl fodfil, Veet hårfjerningscreme eller Compeed hæleplaster.. eller hvad det end må være. Jeg synes bare, at det er ærgerligt at lege marionetdukke, hvor firmaer hiver og trækker i snorene, og fortæller hvad man skal poste hvor og hvornår for småpenge et eller andet sted. Vil man give afkald på sin troværdighed overfor sine læsere af den grund? Og vil man gerne være kommerciel og tjene nemme og hurtige penge, eller vil man bygge en tillid op og skabe langvarig loyalitet? Det tror jeg er et vigtigt spørgsmål, at man stiller sig selv. Selvfølgelig kan man takke ja til affiliate links og forskellige colabs med virksomheder, det skal efter min mening, bare være brands man kan identificere sig selv med. Men det er jo ikke kun bloggere, det er også magasiner.. Har I egentlig tænkt over hvor mange annoncekroner der ligger i et dameblad. ‘Marts favoritter’… Eller hvad de kalder deres artikler. Det er jo blot en undskyldning for at hylde de nyeste produkter, som er kommet på markedet. Jeg elsker iøvrigt Silke Grane og Anne P, jeg synes de skriver som en drøm! – og derfor køber jeg de blade. Men jeg er bare træt af hele det cirkus med reklamer..

Det er ikke for at pudse min egen glorie, men min blog bliver hvad den bliver til. Jeg vil ikke sælge min sjæl for et åndssvagt produkt (undskyld mig)..

Tænker I aldrig over det?

   

2 kommentarer

 • Julie mitzie

  Jeg springer oftes de blogindlæg over jeg kan se er sponsoreret. Ligemeget hvor meget de bloggere jeg følger fortæller at de elsker det produkt de er betalt for at reklamerer for, så virker det ikke oprigtigt for mig. Jeg er klar over at betalt samarbejde er en væsentlig del af det at være blogger, jeg er klar over at de fleste bloggere er meget påpasselige med hvilke samarbejder de laver, at de nøje udvælger samarbejdspartnere der passer til deres profil. Men det er ikke derfor jeg læser blogs. Jeg elsker at læse folks meninger, følge med i deres liv og deres tanker. Jeg er ikke så interreseret i at høre om produkter de ikke ville have skrevet om hvis ikke de fik betaling. Sidste sommer reklamerede ALLE danske bloggere for Cheasy skyr is. I mit hovedet døbte jeg den blogger-isen. Jeg fik aldrig smagt den, nok fordi jeg syntes det var lidt dumt at alle skulle fortælle hvor god den var

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • &Beauty

   Kære Julie,
   Jeg forstår dig virkelig godt!! Du har en rigtig sund og fornuftig tilgang til tingene synes jeg. Det er ret sejt. Haha, elsker du kaldte den blogger-isen, den var jo vitterligt også over alt den is ;-). Det var også de tanker, jeg havde før jeg begyndte… men jeg vil sige, så længe jeg føler, at jeg 110% kan stå indenfor det mærke jeg indgår et samarbejde med, så ser jeg ikke noget problem i det. Men ligesom du skriver, ‘hvis jeg ikke havde fået betaling havde jeg ikke brugt det’.. der ved jeg fra mig selv, at jeg ville aldrig selv købe Maxfactor førhen.. men fordi jeg fik lov at teste det, fik jeg et helt andet syn på det, og de fleste af produkterne var vildt gode. Så af og til kan det også ændre ens synspunkt.. men det er bare så farligt bare at lave reklame for det ene og andet. Så jeg vælger virkelig nøje.

   Rigtig god aften :-*

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIDEO: Sådan lægger du en nem hverdagsmakeup