GUIDE: Sådan lægger du en nem makeup til påskefrokost

Det har jeg med i min taske

 

taske1

Hverdagens små skønhedshjælpere har jeg altid med mig i tasken, så jeg let i løbet af dagen kan friske op. Jeg har 5 must-haves, som jeg altid har med mig på farten, og som jeg nærmest ikke kan undvære.

Et glas vand til huden
Jeg er stor-forbruger af mists, jeg har en stående på mit skrivebord på kontoret, en i tasken og en derhjemme. Det er min bedste ven i løbet af en arbejdsdag, da den tilfører min hud en masse fugt og glød i løbet af dagen. Det giver mig lige et energi-boost, og sørger for at min hud bevarer fugten dagen lang. En ansigtsmist er en vandbaseret væske, som er proppet med en masse aromatiske olier, vitaminer og antioxidanter. De tilfører både ekstra liv til en træt hud, men de er også gode og bruger inden du tilfører din dagcreme, så din hud bedre kan optage de produkter du bruger. På skrivebordet har jeg min Acai facial mist fra Rudolph Care, og i tasken og derhjemme har jeg wow balancing mist 02 0g 03 fra Karmameju.

Bløde læber
Jeg har altid min yndlings læbestift med fra Bobbi Brown. Luxe lip color er så blød i konsistensen, og giver de fineste forårslæber. Jeg hader at have tørre læber på arbejde, der er ikke noget værre. Det gode ved en cremet konsistens er også, at man ikke kan mærke, at man har noget på. Hvis der så opstår et møde i løbet af dagen eller man har en aftale efter arbejde, så er man også forberedt på det.

Duft skønt
Jeg har altid en duft i tasken. Lige for tiden er jeg helt besat af denne skønhed fra Diptyque. Min bedste veninde introducerede mig for den, for et par år siden, og jeg blev forelsket i den med det samme. Den er rigtig god i denne periode, hvor vi går en varmere tid imøde. Den er ikke for kraftig, og så er det bare en lækker signaturduft.

Fluffy friend
Jeg elsker pels, og jeg er vilde med alle fluffy friends og key rings fra Oh! by Kopenhagen Fur. De er simpelthen så søde. Ja, og så smider jeg altid mine nøgler væk, hvis jeg ikke har jordens største nøglering, så det bliver jeg nødt til.

Strålende øjne
Jeg kan ikke leve uden min concealer, og jeg har den altid ved mig, så jeg hurtigt lige kan friske op i løbet af dagen. Hvis jeg lige er lidt træt, elller hvis jeg har et vigtigt møde, vil jeg gerne lige se ordentlig ud. Lige for tiden bruger jeg ‘born this way’ fra Too Faced.

Smuk hud
Jeg kan godt lide at min hud står snor-lige hele dagen lang. Så et par gange i løbet af dagen, dupper jeg lige lidt ekstra på. ‘Skin weightless powder foundation’ fra Bobbi brown, er så nem og have med i tasken.

Hvad er dine must-haves i håndtasken?

– Luiza

   

4 kommentarer

 • Lone Bentzen

  Altid min touche eclat- hurtigt opfriskning af mine øjn områder og self vernis a levres plump up til mine små læber begge fra yves saint Laurent

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Elizabeth Arden Eight hour cream (en oldy but a goody). Hader hader hader tørre hænder! Og en flaske vand.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • &Beauty

   Ej at forglemme, Pernille :-).
   Den er SÅ god!!
   Vand selvfølgelig, det glemte jeg..

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

GUIDE: Sådan lægger du en nem makeup til påskefrokost