Maskemagi på budget

Her skal du spise sund brunch i Århus

image

Jeg elsker fridage, og jeg elsker brunch. Hvis du mangler et godt brunchsted i weekenden, så skal du næsten slå et smut forbi Glad!. Det er så lækker en tallerken man får, og så er det hele økologisk. Helt perfekt. Jeg kan virkelig se på min hud, hvis jeg i en kort periode ikke tænker over hvad jeg spiser. Men hvis jeg spiser forholdsvis sundt og drikker en masse juice med spinat, ingefær, avocado og æble, får jeg bare en flottere hud. Derfor elsker jeg at kunne spise lækker, sund mad med god samvittighed.

Det får du for 135 kr:

Øllebrød med havtorn og double-cream, frugt, spejlæg, rullepølse, avokado, salte nødder, ærtemos, naturbrie og danbo ost, hjemmelavet økotella og marmelade, vaffel med dolce og frysetørret jordbær, smør og friskbagt brød.

har I andre gode forslag til lækre steder?

god weekend, når I kommer så langt.

   

5 kommentarer

 • Just want to say your article is as astounding. The clarity for your publish is simply excellent and i can suppose you are knowledgeable on this subject. Well together with your permission let me to clutch your feed to stay up to date with impending post. Thank you a million and please continue the enjoyable work.
  sheylaSt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sof

  Uhmm… var der forleden. Så lækkert! Er altså også glad for Søstrene Grenes brunch 👍 Den er lidt mere tapas-agtig, virkelig lækker . Prøv at søge den på insta. 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • &Beauty

   Tak Sofie! Det vil jeg helt klart prøve. Det er så hyggeligt et sted man tit glemmer synes jeg

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er du vimmersvej, det ser godt ud. Jeg er glad for Faust’s tre brunchtallerkner, der kan man vælge lige den der passer – ellers har jeg hørt godt om Frida’s som også bare må prøves.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • &Beauty

   Kære A.
   Det vil jeg helt sikkert prøve 🙂 – tak. Frida’s er vildt godt – det kan varmt anbefales!!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Maskemagi på budget