Her skal du spise sund brunch i Århus

Sådan fjerner du blæner på 0,5

blaene-3

Siden jeg var helt ung, har jeg altid døjet med blæner i munden. Jeg får dem altid, når jeg er stresset eller hvis jeg tænker for meget. Det er så underligt. Jeg bliver enormt træt, og det gør rigtig ondt. Under mine eksamensperioder havde jeg det konstant, og jeg kunne nærmest sætte dato på, hvornår jeg fik det igen. Hvis jeg skal ud at flyve, kommer det også altid. Det er egentlig generelt hvis jeg er bekymret for noget eller lige har for meget om ørerne. Da jeg var yngre prøvede jeg alverdens produkter, men intet hjalp.

Min mor kom så en dag hjem med dette naturlige mundskyllemiddel. Når jeg tager Spilanthes mundskyllemiddel er smerten nærmest væk i løbet af et par timer. Det smager ikke særlig godt (selvom man ikke skal spise det). Du du må ikke spise eller drikke en halv time før og en halv time efter. Mundskyllemidlet indeholder udtræk af frisk Spilanthes, som er kendt for sin rensende virkning, og sikrer dig at din mundhule bliver styrket og helt ren. Så sørger jeg også for at bruge Zendium i tandpasta, hvis jeg bruger andre mærker, kommer det faktisk også hurtigt.

 

blaener-1

Sådan gør du:
1. Først hælder man 10 dråber op i et glas (jeg blander lige op med en lille bitte smule vand).
2. Herefter skyller/googler du 1. minut rundt i hele munden. Det føles som om ens mund bliver helt lam og bedøvet, men man kan mærke, at det hjælper med det samme.
3. Spyt ud

God aften!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her skal du spise sund brunch i Århus