Sådan fjerner du blæner på 0,5

Sådan vælger du nogle gode hero-produkter til din hud

skincare

 

Forestil dig at du er en Nija Turtle, når du bruger din øjencreme og husk din hud omkring øjnene er så tynd som cigaretpair. Læs med her, og se hvordan du bruger dine produkter rigtigt samt hvordan du finder en god dagcreme, mist og øjencreme.  Hvis jeg skulle på en øde ø kunne jeg sagtens nøjes med en dagcreme, en øjencreme og en mist. Skønhedsverdenen er virkelig en jungle af masker, sera og cremer, og man kan virkelig blive helt i tvivl om hvad der egentlig er nødvendigt for ens hud. Jeg har derfor valgt at holde det helt simpelt, og jeg bruger kun de produkter, som jeg kan se gør en forskel for min hud. Uanset hvilke produkter du vælger, er det vigtigt, at du har nogle rigtig gode hudplejeprodukter, det må man ikke gå ned på. Vi skal bo i denne krop hele vores liv, så det er virkelig vigtigt, at vi fodrer den med nogle lækre produkter.

Jeg er fortaler for at man investerer i sin hudpleje, det er produkter du skal komme direkte på din hud og dit ansigt og det er derfor vigtigt, at du finder nogle, som passer netop til dig og din hud, og som er spækket med en masse skønne ingredienser, som din hud vil takke dig for. Se det som en langsigtet investering.

Dagcreme: 
Når jeg skal vælge en dagcreme går jeg altid efter en som giver rigtig meget fugt og næring til huden. Jeg tørre let ud, og jeg gider ikke at min foundation skal krakelere. Men først og fremmest skal du finde ud af hvilken hudtype du har. Jeg har normal/kombineret, så jeg skal egentlig bare have en masse fugt og glans. Det er også vigtigt for mig, at min hud bliver blød og elastisk efterfølgende, og at cremen trækker hurtigt ind. Jeg kan godt lide en forholdsvis tynd creme, og ikke en gel-konsistens. Der er mange ting man skal beslutte, men skriv endelig, hvis I har brug for hjælp til at finde den rette dagcreme. Men se på din hud, er den trist, mangler den glans, er den tør, har du porrer eller pigmentforandringer. Find dit “problem” og så vælg ud fra det.

Lige for tiden bruger jeg Embryolisse lait-créme Concentré. Den er rigtig god fordi den giver mig instant fugt. Du kan også bruge den som en maske, som efterlader din hud silkeblød. Jeg synes ikke den dufter så godt, er meget sart med dufte, men jeg kan se på min hud, at den bliver flot, når jeg bruger den – og det er klart det vigtigste. Derudover synes jeg også, at den er en lille smule fed i konsistensen, men igen, den gør det den skal. Jeg er også lidt en brokkerøv nogen gange. Jeg bruger også en forskellig dagcreme alt efter årstiden. Nu hvor det er forår og vi går lysere tider i møde, kan jeg godt lide og bruge en mere let creme. Det er den egentlig også eftersom det er superlet og lægge sin makeup ovenpå, og den fungerer også godt som primer.

Mist:
En mist er en lynhurtig måde at tilføre en masse lækre ting til din hud på. De er oftes beriget med planteekstrakter og rene æteriske olier. Pas dog på, for du bliver enormt afhængig. Et friskt pift i løbet af dagen. Det er ligesom en dukkert i en lækker pool på en varm sommerdag. What’s not to like? Jeg bruger denne Wow – balancing face mist 03 fra Karmameju og jeg er total fan. Denne mist har jeg snart skrevet en hel del op. Sorry. Det er heller ikke fordi, at I netop skal vælge den, men en mist er bare altid en rigtig god ide.

Øjencreme:
En øjencreme er nok det mest undervurderet produkt. Mange kvinder tror ikke, at de har brug for det. PIGER, I skal huske, at huden ved vores øjenomgivelser er 1 mm tynd. Det er ligeså tyndt som cigaretpair, så det nytter ikke noget, at I bruger et produkt, som er alt for aktivt, som en fed dagcreme. Du skal stoppe din dagcreme tre cm under dine øjne, så du liger en Ninja Turtle. Forestil dig, at du har et bånd henover øjene, så slipper du for de små talgknopper. Jeg vil næsten hellere sige, at du skal købe en lidt billigere dagcreme, så du har råd til din øjencreme, for du kan ikke gøre noget bedre for dine øjenomgivelser.

Jeg bruger Genefique light-pearl når jeg står op med det samme vækkeuret ringer. Jeg elsker  at bruge denne skønhed om morgenen. Den er dejlig kølende, og man vågner virkelig op på en dejlig og behagelig måde. De siger at det er en ungdommelig øjenserum som gør huden fast. Du skal massere omkring dine øjne med den lille applikator. Her skal du bruge cirkulære bevægelser. Applikatoren er helt kold, så den er fantastisk til poser og mørke rende under øjnene. Det er også en vinder i løbet af dagen foran computeren, når trætheden melder sig. Eller under opgaveskrivning. Stærkt vanedannende. Anyway, det behøver heller ikke at være denne luksuriøse øjencreme, så længe du bare bruger en øjencreme.

Kan I have en dejlig dag, nu vil jeg tage ned og blive forkælet på Vejlefjord.

Adios :-*

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan fjerner du blæner på 0,5