Sådan vælger du nogle gode hero-produkter til din hud

Her får jeg lavet negle

image

Flere af jer har spurgt til mine negle. Jeg elsker flotte, lange negle (dog ikke for lange). . Tit vælger gange vælger jeg rød farve, hvis der lige skal være knald på. Ellers kører jeg egentlig bare nude i et vælg af nuancer. Formen holder jeg altid mandelformet, da jeg synes firkantede negle godt kan blive lidt for dullet og fake. Jeg er SÅ afhængig af min negledame, så derfor er det vigtigt, at jeg får mine negle lavet et godt sted, så jeg ved, at de holder. Man får hvad man betaler for, og jeg skal ikke rende rundt med tykke-gele negle, som alle kan se er piv-kunstige på flere meters afstand.

image

Mange spørger også, hvorfor man gider at bruge så mange penge hver måned på at lave negle.. min svigermor prøver også at fortælle mig, hvor stor en opsparning jeg kunne have, men jeg er faktisk lidt ligeglad. Jeg synes det er så vigtigt, at man har pæne velplejede negle. Jeg kigger på mine hænder så mange gange i løbet af en dag, og jeg bliver glad hver gang. De er bare så flotte. Mine fInger ser også længere ud, har ikke små pølsefingre. Kender I det? JA, og så er jeg bare en pade til at lægge neglelak. Jeg er SÅ dårlig. Jeg ejer ikke tålmodighed, og orker ikke vente på det tørrer, og så HADER jeg skallede neglelag. Der er ikke noget mere sjusket. Her er mine to yndlingssteder i Århus. Hvis jeg er I københavn går jeg til Marlene Bech, hun er bare SÅ dygtig.

image

Negle & Vipper/v Thea:
Hvis Thea har tid, får jeg altid mine negle lavet hos hende. Ikke fordi, at hun er min veninde og jeg bor lige ved siden af, men fordi jeg synes, at de holder rigtig godt. Jeg er der en gang om måneden, og der er ikke nogen, som knækker undervejs. Jeg kan stort set udsætte dem for alt, og det spiller bare. Derudover er hun dejlig hurtig, og så er det bare utrolig afslappende at være hos hende. Hun har sin klinik hjemme i sin fine lejlighed, og det er rart der ikke sidder 40 andre mennesker. Fjernsynet kører i baggrunden, der er sat lidt god musik på, og så kører snakken bare. Det er så hyggeligt og uformelt samtidig med, at mine negle bliver smukke. Hun filer uden maskine, så det ikke gør ondt, og jeg kan se, at det ikke ødelægger mine egne negle og giver dem skader. I kan bestille tid hos Thea på ovenstående link, via hendes Facebook-side.

The look:
En anden heltinde er søde Christina fra The look. Her har jeg on/off fået lavet negle de sidste 3-4 år. Det jeg elsker ved hende, er at hun er jordens hurtigste. Uden pis. Det tager 45 min, og alle andre negledamer mener altid, at det kan bestemt ikke gøres til kvaliteten, lalala. JO det kan det! Du kan lave alt med dine negle efterfølgende, banke dem ind i ting og de holder. Det er fantastisk. Den eneste grund til jeg ikke er hos Christina fast, er ærligtalt fordi hun holder til (helt) ude i Hasselager. Der er lige lidt langt med bussen efter jeg har fri fra arbejde, når jeg er i den helt anden ende af byen. MEN hvis du har en lille bil eller bare elsker busture er Christina bestemt et besøg værd. Hun laver kun gele, og er god til franske, enkelt farve, sten og hvad du ellers ønsker af lir.

Jeg har prøvet flere klinikker som Wax and nails by Mascha, Scandinavian beauty og TLC negle. De er alle tre gode steder, men jeg har bare fundet to steder, som passer mig rigtig godt. Både med pris og kvalitet.

Hvor får du lavet negle?

 

   

2 kommentarer

 • CK

  Jeg har netop opdaget din blog og umiddelbart er jeg altså ret meget fan! Keep up the good work! 😀 Og især elsker jeg dine indlæg omhandlende budget venlige tips og produkter, da jeg som studerende slet ikke orker at tjekke ind på de beauty blogs hvor størstedelen af omtalte produkter alligevel er uden for mit budget 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • &Beauty

   Hej Camilla Kirstine :-),
   Tusind tak, hvor er du sød!
   Det vil jeg tage med på vejen. Sig endelig til hvis du mangler noget.

   God aften

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Sådan vælger du nogle gode hero-produkter til din hud