Her får jeg lavet negle

Naturlig hverdagsmakeup

hverdagsmakeup

 

Lige for tiden kan jeg rigtig god lide, at have en meget mild og naturlig makeup. Jeg bruger derfor ikke så mange produkter på min hud. Det vigtigste for mig er at det ser naturligt ud. Min hud skal se glat og lækker ud, uden den ser for mat ud. Derfor bruger jeg en let cc cream, som farvekorrigerer min teint og herefter bruger jeg en fast pudder over for at skabe lidt liv i ansigtet samt fremhæve mine kindben. Under øjnene bruger jeg en corrector og slutter af med at bruge en concealer, så det spiller hele dagen lang.

Jeg er startet nyt arbejde i Randers hos et firma der hedder Brandheroes. Det er et superfedt firma. Vi arbejder med micro influencers og kobler dem med de fedeste virksomheder. Jeg er blevet team leder for fashion & beauty og mine kunder er bla. Jack & Jones, Malene Birger, Minimum og Noisy May. Det er ALT for fedt. Men når jeg bor i Århus og hver dag skal til Randers og af og til også til møder, er det vigtigt, at min makeup kan holde hele dagen. Det vigtigste er, at det ikke ligner, at jeg har noget på. Mine bryn er også tegnet en smule, og jeg har en lille smule mascara på. Jeg synes, at det er et rigtig fint med solkyssede kinder og et helt clean look.

Herunder har jeg skrevet hvad jeg bruger af produkter.

CC cream:
Min city miracle CC cream er fra Lancôme. Den har en masse plejende egenskaber og tilfører derfor fugt som en almindelig dagcreme. Derudover beskytter den mod UV-stråler med SPF50, det kan jeg godt lide. Min hud bliver rigtig pæn, blank og skinnende.

Corrector:
Som I nok ved, er min under eye brightening corrector fra Becca min nye bedste ven. Det kan I også læse om i dette indlæg, farvel mørke rande. Det er vitterligt nyt liv til trætte øjne. En corrector har stort set altid en lidt lyserød/ferskenfarvet base, og det er den farve, som går ind og neutraliserer mørke rande. Du får en komplet dækning bare på et øjeblik, og den lægger sig ikke i de fine linjer.

Concealer:
Her bruger jeg creamy concealer fra Bobbi Brown. Den giver mig et frisk og veludhvilet look. Jeg bruger en med en gul base, som igen camouflerer de mørke rande. For mig er det vigtigt, at min concealer givet mig  perfekt dækning på et splitsekund. Det er altid vigtigt, at du vælger en concealer i en tone lysere end din foundation. Jo lysere vi er under øjnene, jo friskere ser vi ud. Hvis vi er for mørke og grå, ligner man bare en som er træt og udslidt. Det kan vi jo ikke have, vel. Så på med en lidt lysere concealer tøser.

Pudder:
Denne pudder fra Chanel er en gammel sag efterhånden. Les Beige er det bedste quickfix produkt. Jeg tror faktisk ikke man kan købe den mere. Men uanset set hvilket mærke, er det bare vigtigt, at du bruger en let pudder, som ikke er for dækkende.

Pudderbørste:
Jeg elsker at bruge en stor og kompakt børste. Denne pudderbørste fra Real Techniques er super god.

Hvad bruger du, når du bare ønsker en nem og naturlig makeup?

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Her får jeg lavet negle