Naturlig hverdagsmakeup

Lækre lokker

laekre-lokker
Hej piger. Undskyld der har været lidt stille her i ugens løb. Jeg startede nyt job i mandags, så jeg har brugt alt min energi og fokus på det. I dag havde jeg endelig tid til at sove længe og lave god morgenmad. Jeg elsker virkelig de lørdage, hvor man ikke skal skynde sig. Som I måske har læst i mine tidligere indlæg, har jeg døjet med utrolig filtret hår det sidste lange stykke tid. Jeg har prøvet alverdens shampoo og conditioner. Første gang jeg prøver noget nyt føles mit hår bare helt vildt lækkert og blødt, men så efter to gange så er det bare helt umuligt igen. Kender I det? Jeg har derfor LANGT om længe fundet en kombination, som gør at mit hår ser flot og velplejet ud. Det er dog en blandet landhandel af tre forskellige mærker. Men det er vel ligegyldigt, så længe det virker ik’? Mit hår er bare SÅ irriterende hvis jeg ikke bruger tid på at finde de rigtige produkter. Det klasker sådan ind i hovedet, hvis jeg lige er udenfor, og så er det bare en stor uldtot som er FULDSTÆNDIG umulig at håndtere bagefter. Jeg kan heller ikke køre hænderne igennem mit hår, og så skal jeg tåge rundt med en hårbørste dagen lang. Det magter jeg ikke, så jeg kan ligeså godt bare bruge den tid det nu en gang tager et par gange om ugen. Nogen gange vil det vitterligt bare være nemmere at være en mand. Jeg ved ikke om I kan fornemme det, men jeg synes selv det ser meget velplejet ud, når jeg bruger denne skøre kombination jeg har sjusset mig frem til med tre forskellige produkter fra tre forskellige mærker. Det skal dog siges at jeg ikke bruger nogen styling produkter, for mit hår klasker sammen af det.

luiza

Shampoo:
Jeg bruger først en shampoo fra Kevin Murphy som hedder Hydrate me wash. Mit hår har brug for meget fugt, så det er derfor vigtigt at jeg bruger en fugtgivende shampoo. Den er ret mild i det, og kan anvendes til daglig brug. Jeg prøver kun at vaske mit hår to gange om ugen, og når det bliver lidt fedtet sætter jeg det bare op i en skrabet hestehale, så er der ingen der ser det. hihi. Jeg vasker altid mit hår to gange med en shampoo. Det er lidt ligesom at male en væg, den skal have to gange før resultatet er helt pænt, fortalte min frisør mig en gang. Jeg kan også se forskel, for hvis jeg kun vasker det en gang er det helt umuligt. En anden fordel ved denne shampoo er at den er fri for sulfater og parabener. Vigtigt. Den er beriget med natlys-olie og shea butter, og denne kombination tilfører en masse næring og fugt til håret plus det giver en blødgivende virkning. Og så dufter den MEGA godt. Vigtig detalje.

wah-kevin-murphy

Conditioner:
Jeg er en sucker for conditioner! Der er ikke noget bedre end når man kan køre sine fingre gennem ens bløde lokker. Hvis du ikke er vant til at bruge conditioner skal du prøve det. Du får det blødeste hår, og det skal egentlig bare i spidserne. Når du har brugt din shampoo påføres din conditioner bare i hårlængderne i et nyvasket hår. Du skal lade det sidde i 2-5 minutter og herefter skal du skylle grundigt. Jeg putter det i fra under ørerne og ned, så det ikke bliver fedtet i hovedbunden. Jeg bruger lidt forskelligt her, da jeg som sagt er storforbruger af conditioner. Jeg bruger tit Melu conditioner fra Davines, da den giver en masse pleje og næring til skadet hår. Jeg har glattet mit hår rigtig meget førhen, det er jeg lidt stoppet med for at passe på mit hår. Men det sker en gang imellem, og derfor prøver jeg at bruge noget som beriger mit hår med en masse lækre engredienser. Melu er lavet med ektrakter fra linser, som er rig på proteiner, så hvis du har skadet hår ligesom mig, er det godt at bruge en conditioner med et højt indhold af protein, da det forbygger spaltede og tørre spidser, og det kan vi jo godt lide! Og dit hår bliver så flot og glansfuldt efterfølgende, juhuu. 

Af og til er mit hår total elektrisk – det er mega irriterende. Min frisør siger, at det kommer af fugtmangel, og det kommer især når ens hår påvirkes af varme og kulde. Jeg kan bare snart ikke bruger flere produkter med fugt. Men jeg prøver at forebygge elektrisk hår så godt som muligt ved at beskytte mit hår, når jeg bruger et glattejern. Når mit hår er helt umuligt bruger jeg en conditioner fra Poul Mitchell som hedder original. Den går nemlig ind og hjælper mod elektrisk hår og tilfører hurtigt fugt og struktur. Jeg føler den hjælper, og mit hår ser mere næret ud.

Du kan selvfølgelig købe de produkter du gerne vil. Jeg synes bare, at det er vigtigt at man går efter produkter gør følgende.

  • Plejer og nærer håret
  • Forbygger spaltede og tørre spidser
  • Glansgivende
  • Blødgørende
  • Fri for parabener

davines-melu

poul-mitchell-conditioner

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Naturlig hverdagsmakeup