Lækre lokker

Enkelt og simpelt look

enkelt-og-simpelt

Normalt plejer jeg slet ikke at have makeup på om søndagen. Det er en dag hvor min hud bare skal have ro. Men i dag skal vi fejre min fars fødselsdag, og så bliver jeg lige nødt til at have lidt makeup på. Først starter jeg med at fugte min hud med lidt creme, så min makeup ser pænere ud. Jeg sørger for at min hud ser flot og velplejet ud. Først bruger jeg en let foundation og herefter bruger jeg en let mineral foundation/pudder henover. Denne fra Tromborg har et flot skær og glans, som får huden til at skinne på en smuk måde. Den er ikke vildt dækkende, men når jeg lægger den ovenpå en foundation, giver den min hud en rigtig fin og naturlig finish. Derefter bukker jeg mine vipper, og så tilføjer jeg en lille smule mascara. Jeg synes ikke der behøver ske alt for meget, når det er søndag og familie fødselsdag. Til sidst slutter jeg egentlig bare looket af med en naturlig lipgloss, som blot tilfører en lille smule farve og en masse glans til læberne.

image

Til dette look har jeg brugt:

Foundation fra Chanel: Vitalumiére
Mascara fra Lacôme: Doll eyes, black
Øjenvippebukker fra Max Factor: Eyelash curler
Creme fra Helena Rubinstein: Powercell
Mineralpudder fra Tromborg: Siesta

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækre lokker