Enkelt og simpelt look

Makeup heaven

imageJeg har nok den mest tålmodige kæreste, som gider at have mit makeup imperium inde i soveværelset. Endelig har jeg fået sat hylder op, en organizer med de vigtigste produkter og et stort spejl med spots. Det er blevet så fint. Når jeg bruger så meget tid på makeup generelt, bliver jeg jo nødt til at have et arbejdsbord/værksted – det er jo soleklart. Hylderne er fra IKEA, spejlet er fra en gammel udstilling hos Veromoda og organizeren er fra Nomess, og kan købes i Magasin.  Spejlet er virkelig så fint, jeg elsker når alle lysene er tændte, så føler jeg mig lidt som en ægte cirkusprinsesse. Min kæreste derimod hader, når jeg tænder alle 15 spots om morgenen, han synes de minder om en forhørslampe – Where were you last night.

Jeg er langt fra færdig, og der skal være så MEGET mere. Vi er dog ikke helt enige herhjemme, men tro mig, det bliver vi.

Her er lidt inspiration til ande flotte makeup stations:

beuaty-storage-3

beauty-storage-2

beauty-stprage

beaity-storage-1

Hvis I har nogle gode ideer så send endelig et billede enten af inspiration eller hvordan det ser ud hos dig/jer.

Rigtig god aften

 

 

 

 

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Enkelt og simpelt look