Makeup heaven

Kære mor

mors-dag

I dag har jeg forkælet min allerstørste inspiration, nemlig min mor. Et eller andet sted synes jeg egentlig, at mors dag er en amerikanisering af det danske samfund. Jeg forstår ikke at man kun skal forkæle sine nærmeste på specille mærkedage, som er skabt af forbrugersamfundet. Men, jeg følger stadig med strømmen.

Min mor har en utrolig sart hud, og hun kan næsten ikke tåle noget. Hun har virkelig brugt en formue på cremer og produkter, som hun har måtte smide væk igen, fordi hendes krop reagerer på det. Det har virkelig også været nogle rigtig anerkendte produkter – og tro mig, de har bestemt ikke være billige. Til sidst har hun spurgt mig om råd, fordi hendes øjne konstant løb i vand, og vi kunne ikke knække koden. En dag prøvede hun så at stoppe med sin Estée Lauder dagcreme, og så forsvandt hendes reaktioner fuldstændig. Så anbefalede jeg hende Tromborgs dyreste anti age, men den kunne hendes hud desværre heller ikke tåle. Til sidst lavede vi en aftale, om at hun skulle lige give Rudolph Care allersidste chance, da hun var helt ved at miste tålmodigheden. Hun har brugt RC i to-tre uger nu, og for første gang i flere år, løber hendes øjne ikke i vand. Hurra.

mom

Jeg tænkte derfor at min skulle forkæles med lidt lækkert. I år har jeg bare købt lidt lækkert, som hun kan have med i sin håndtaske. Hun fik et duftlys, en håndcreme og en læbepomade.

Håndcremen er super god at have med i tasken. Denne lille størrelse er vitterligt luksus til hænderne. Den er rig på økologiske olier, og trænger hurtigt ind i huden uden at fedte.

Læbepomaden er en blødgørende fætter, som er mega god som SOS-salve til rifter og små sår samt ru neglebånd, tørre albuer og hvad man nu ellers døjer med. Den virker utrolig genopbyggende for dine læber, da den både indeholder shea butter samt en masse nærende og aktive olier lige fra jojoba og kokos til mandel og acai.

Det lille duftlys har jeg fået fra Illums Bolighus i en goodiebag fra et event. Den er SÅ lækker. Skøn duft af hvis te og mint. Går faktisk og dufter til det i smug, mon jeg er blevet afhængig?

Hvad har I givet jeres mor?

Rigtig god aften til jer derude.

/Luiza

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Makeup heaven