Kære mor

Summer time: let makeup trin-for-trin

summer-time

I dag er en perfekt dag at slikke sol i. Når der er så skønt vejr, er der bestemt ingen grund til at lægge den helt store krigsmaling. Jeg har derfor valgt at lægge en meget let og naturlig sommer-makeup. Man kan jo sagtens se pæn ud selvom man skal solbade hele dagen. Det vigtigste når du lægger en sommer-makeup er solbeskyttelse. Jeg har derfor valgt at bruge min cc cream, som indeholder faktor 50, så jeg undgår solskader. Det er så rart med multifunktionelle produkter, som både beskytter huden mod sol men som samtidig også tilfører en masse glød. Derudover er det vigtigt, at du vælger nogle lette produkter, som din hud kan ånde i.

Læg en nem sommer-makeup trin-for-trin:

1: Vælg en god solbeskyttelse, det er det mest essentielle produkt i din makeuppung hele sommeren. Gå efter produkter, som er lette i konsistensen og ikke fedter.  Som sagt har jeg valgt en CC cream med faktor 50, da den både giver en ensartet hud og samtidig beskytter mod solens stråler. Hvis du ikke har en bb- eller cc cream med høj faktor, kan du i stedet vælge en god ansigtssolcreme og herefter bruge en let foundation. Det er vigtigt, at du starter med en god base, og anvender produkter, som indeholder SPF – jeg lover dig, at din hud vil takke dig på længere sigt.

2: Herefter påfører jeg en god concealer, dog kun en lille bitte smule, så det ligner, at jeg slet ikke har makeup på.

3. Nu giver jeg mine kinder den fineste cherry farve. Jeg påfører min blush på æblet af kinden, igen kun en lille smule. Det giver lige et perfekt “sunkissed look”.

4. Så sørger jeg lige for at give min hud den perfekte glød ved hjælp af min highlighter. Den påfører jeg på toppen af kindbenene, amorbuen og næseryggen for at opnå et smukt “strand” look.

5. Mine bryn definerer jeg med en langtidsholdbar gele, de skal ikke være for tydelige.

6. Til sidst påfører jeg blot to strøg med min mascara. Det skal jo ligne, at jeg ikke har gjort en pind.

 

Jeg har brugt disse produkter:

City miracle CC cream fra Lancôme – Kan købes her

cc-creme

Bobbi Brown concealer – Kan købes her

concealer
Mac powder blush – køb den her

mac

MAC highlighter – kan købes her
highlighter

Dip brown pomade fra Anastasia Beverly Hills – kan købes her

oejenbryn

Tromborg mascara – kan købes her

mascara

Håber I får en rigtig dejlig mini-ferie.

/Luiza

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Kære mor