Summer time: let makeup trin-for-trin

SUMMER ESSENTIALS

summer-essentials

Hej piger.

Tiden flyver afsted. Jeg beklager virkelig meget, at der har været så stille. Må bare indrømme at et fuldtidsjob med alt for mange arbejdstimer kræver sin mand. Hvor har jeg stor respekt overfor de bloggere, som kan nå det hele.

Vi har virkelig travlt hos Brandheroes, og lige nu sidder jeg med kunder som Pilgrim, The Body Shop, Matas, Minimum og Primark! Ja, Primark – det er alt for vildt! Det kan jeg altid fortælle jer mere om. Nu begynder mit hovede så småt at tænke på ferie, og på søndag sidder jeg nede i Bodrum og slænger mig på en liggestol ved en lækker pool fyldt med drinks og solskin. Jeg glæder mig ALT for meget. Jeg skal afsted min bedste veninde, og vi skal bo hos en anden veninde, som bor dernede, så det bliver så godt. Hvor skal I hen?

Jeg har lige linet mine summer essentials op. Først og fremmest skal jeg have min elskede guldglimmer bikini med. Ej, det må du da indrømme! – Den er SÅ smuk. Den er fra Ria Ria, og du kan købe den her.

Så er det selvfølgelig mega vigtigt med lækre solcremer. Som I måske har set på min Instagram, har jeg lavet et sponsoreret indlæg fra Matas. De har opgraderet deres formler for deres solsstriber. De er også rigtig fine, men der er altså desværre ikke noget som slår solserien fra Rudolph sun. AMEN jeg er virkelig fan. De er fantastiske, og så er der det smukkeste glimmer skær/guldstøv i, som fremhæver din sommerglød. Vi går som sagt all in på glimmer i år. Jeg kan købe mig fattig i alle hendes produkter, og du kan finde dem her.

Pasholderen og pungen skal selvfølgelig matche, og når man skal have det obligatoriske Instagram billede i lufthaven af sit pas og en juice fra Joe &  The Juice, kan man ikke gå ned på udstyr. Denne sommer er min strandtaske, nøglering, punk, pasholder og clutch fra by Malene Birger, I kan finde tingene her. Jeg kan få helt OCD af hvis min taske er fra ét mærke og min pung er fra et andet, hihi. STORE problemer kan I godt fornemme. Tit of ofte ender jeg med bare at have mit dankort løst i en af mine tasker, og så glemmer jeg det. Nu prøver jeg have SÅ stor en pung, så jeg ikke kan undgå at have alt med mig.

Min nyeste lipgloss fra Dior ‘Rouge Dior Brilliant Lipshine and Care, Couture Colour, 310 Paname’  er simpelthen fantastisk. Den er perfekt i farven. Dejlig nude. Det er faktisk svært at finde en nude nuance, når man er mørk i huden. Tit og ofte bliver de for lyse, og så ligner man i stedet en som er på vej til udklædningsfest. Du kan finde skønheden her. Ej, men hvis du mangler en holdbar lipgloss, som giver en flot glans uden at fedte, så er dette ikke en dum investering.

Maskerne er fra Princess skincare, og de er MEGA lækre. Det er en en familieejet farmaceutisk virksomhed, som har specialiseret sig i foryngende hudpleje indenfor æstetisk dermatologi. Maskerne er lavet på hyaluronsyre. Hyaluron er sukkermolekyler, som naturligt findes i vores bindevæv, og som hjælper huden til at binde fugten. Når vi bliver omkring de 20, bliver vores egen krop dårligere at at producere stoffet selv, og det er her de første ældningstegn begynder at melde sig. Disse masker er spækfyldt med hyaluronsyre, og maskerne hjælper derfor med at holde fugten i huden samtidig med at de giver en vildt smuk glød. Du kan købe produkterne her. Ind over med alt jeg kan se yngre ud af, kan allerede se de første rynker melde sin ankomst, haha.

Summerduften er fra & Other Stories, som jeg fik af min kæreste i fødselsdagsgave. Den er rigtig frisk, og så elsker jeg bare duften af musk. enten tror jeg at man elsker den eller hader den. Der er ikke noget midt imellem.

Hvad er jeres summer essentials?

Kys og kram Luiza

 

   

3 kommentarer

 • Julie

  Min yndlingsblogger 🙏🏻🙏🏻 Super indlæg smukke ❤❤❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jaaa, endeligt er du tilbage! Du har været savnet, men fuldt forståeligt med fuldtidsjob og en travl hverdag 🙂
  Det kunne være mega fedt med et indlæg omkring dit arbejde, hvad du laver hos Brandheroes osv. 🙂 Og mega god ferie!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • &Beauty

   Hej Julie <3,
   årh hvor er du sød!! :-*
   Ja, det kan jeg sagtens lave!
   Håber du har haft en dejlig dag,

   kh

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Summer time: let makeup trin-for-trin