JA, jeg er doven!

Smukke vipper for en flad 50’er

mascara

 

Kender I det at man har én mascara, som man sværger til? Og det er den samme, som man ønsker sig år efter år. Der er heller ikke noget mere irriterende, end at købe en ny mascara, fordi man faldt for en eller anden dum reklame, som man lod sig overtale af, som slet ikke virker, som den gode gamle man har hjemme på hylden.

Jeg er med min familie i Portugal, hvor jeg har fundet den bedste mascara fra Kiko til 50 kr. Som I måske har læst bruger jeg stort set kun Lancôme, når vi snakker mascara. I denne her varme orker jeg slet ikke at bruge makeup, så da min mor alligevel skulle prøve alle tingene i Kiko tænkte jeg, hey jeg prøver da lige denne her fætter for sjov. Jeg fik bare de vildeste vipper på 2 min. Normalt bruger jeg primer under og gerne en mascara til længde og en til fylde. Så dumt jo. Men men men, ‘Unforgetable mascara‘ fra Kiko er virkelig lashes on point. En varm anbefaling herfra. Den buer vipperne flot uden at klatte. Det er i hvert tilfælde ikke sidste gang jeg køber den!

Unforgettable Wp Mascara

Unforgettable Wp Mascara

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JA, jeg er doven!